Full Service Bryllupsproduksjon

Planlegging | Koordinering | Design | Styling

BRYLLUP MED FOKUS PÅ DESIGN, STEMNING OG GJESTEOPPLEVELSE.

 

Vi produserer full service ekstraordinære bryllup med fokus på design, stemning og gjesteopplevelse i Skandinavia. Uansett om vi gjør teltbryllup på private eiendommer, storstilte slottsbryllup eller intime elopements så er vårt hovedmål alltid det samme; å skape personlige, stilfulle, og unike bryllup som virkelig gjenspeiler våre brudepar. Vi elsker å jobbe i tett samarbeid med brudeparet og har alltid fokus på deres beste.  


VÅRT UTTRYKK

 

Er en blanding av det klassiske og det moderne, det originale og det tidløse. Vi holder oss oppdaterte på trender men føler oss ikke forpliktet til å følge dem. Vi er opptatt av å skape følelser med vårt design og er eksperter på å tolke våre brudepars ønsker. Om dere ikke selv vet hva slags stil som er dere, eller hva dere vil ha så hjelper vi dere garantert med å finne ut av det.

Let’s make your wedding beautiful together

Tjenester

1 dags event | Bryllupsdagen


Vi hjelper til med all planlegging, koordinering, design og styling fra start til mål; Alt fra valg av venue til konsept, avtaler, tidslinjer og leverandørkontakt. Vi ser til at alt går på skinner på dagen, og at dere kan være gjester i eget bryllup.

2-3 dagars event | Weekend


Om dere vil skape en gjennomført og komplett flerdagers-opplevelse for gjestene deres kan vi også hjelpe til med planlegging, design, koordinering og styling av et mindre event dagen før og/eller etter bryllupet.

Gode ord fra tidligere brudepar

Julie & Truls

“Vi er så takknemlige for at det var akkurat Amanda som gjorde at bryllupet vårt ble bedre enn det vi turte å drømme om. Hun er et unikt varmt menneske som virkelig legger sjelen og hjertet inn i planleggingen og utførelsen. Vi følte oss trygge siden start, og har virkelig blitt ordentlig glad i Amanda. Skulle gjerne giftet oss igjen og igjen bare for å oppleve dette på nytt!”

01 / 05

Liker dere det vi gjør?

Om dere synes vår stil og vibe stemmer overens med deres, Hurra! Da kan vi knapt vente med å starte planleggingen og skape noe heeelt magisk sammen med dere!


Kom i gang!