As seen in

Amanda Strand

OWNER, DESIGN DIRECTOR & HEAD PRODUCER

Det er jeg som er Amanda og jeg er så glad på deres vegne. Siden dere har funnet veien hit så har dere antagelig noe helt fantastisk i vente, nemlig bryllupet deres!

Amanda Strand Weddings skaper vakre, unike og meningsfulle event i Norge og Skandinavia. Vi har spesialisert oss på intime, personlige og stilrene bryllup med fokus på design og legger masse sjel og kjærlighet i hvert eneste bryllup. Alt for at dere skal kunne stå der på den store dagen og tenke – WOW!

Les mer

“Alle som får jobbe med Amanda er utrolig heldige, og vi skulle mer enn gjerne gjort det igjen. Vi gir Amanda og hennes team de aller varmeste anbefalinger.”


Amanda Strand Weddings

The "A" Team

Under er bryllupshelg finns vi på plats med vårt ASW-team som består av ett gäng pålitliga, varma, duktiga och kreativa arbetsmyror. Härliga att ha runt sig är dom också. Vi vågar faktiskt påstå att du inte finner ett team som bryr sig mer om deras brudpar och deras leverantörer.
Ett riktigt "A"-lag så att säga.

Bli kjent med oss

They Call It Madness, We Call It Love!

Gode ord fra tidligere brudepar

Amanda & Einar

“Vi kan virkelig ikke fått skrytt nok av Amanda! Bryllupet vårt ble mer enn hva vi hadde drømt om - ene og alene takket være henne. Hun er så utrolig dyktig og flink, samtidig som hun er en helt herlig og nydelig person å ha rundt seg når man planlegger den viktigste dagen i sitt liv (og ikke minst på selve dagen!). Vi skulle ønske vi kunne gjøre alt en gang til, og er virkelig så misunnelige på alle som får jobbe med Amanda i fremtiden!”

01 / 05